Medlemsmøte 27. november 2019 – Cyberforsikring

27. November 2019

Den norske Forsikringsforening inviterer til medlemsmøte onsdag 27. november 2019 kl. 16.15 – ca. kl. 18.30 hos Nationaltheateret konferansesenter (tidligere KS Agenda) i Haakon VIIs gate 9, Oslo.  Vi byr på mat fra kl. 16.15 og tid for mingling fram til møtet starter ca. kl. 16.45.

Du kan melde deg på møtet her. Er du ikke medlem i Forsikringsforeningen må du melde deg inn via skjemaet du finner her før du kan melde deg på møtet.

Tema for medlemsmøte er cyberforsikring.

På medlemsmøtet vil myndigheter og bransjeorganisasjon dele sin vurdering av trusselbildet og hvordan aktørene arbeider for å motvirke dataangrep.

Videre vil vi se nærmere på utvikling og trender i markedet for cyberforsikring fra ståstedet til meglere og forsikringsselskap.

Du vil møte følgende innledere:

• Jørgen Dyrhaug, Seniorrådgiver, Nasjonal sikkerhetsmyndighet
  • Morten Tandle, Daglig leder, Nordic Financial CERT
  • Nanna Unhammer, Senior broker/Network Country Manager, Willis Towers Watson
  • Morten Landrø, Senior Broker, Aon Norway
  • Gunnar Ytreberg, Senior Liability Underwriter, If Forsikring

Møtet ledes av Eldar Lillevik, partner og leder av cybersikkerhet i PwC.