Forsikringsprisen 2020 til Marianne Holt Holgersen

Prisvinner Marianne Holt Holgersen mottok Forsikringsprisen fra styreleder Leif Osland.

 

Forsikringsprisen 2020 gikk til Marianne Holt Holgersen Prisen ble delt ut på Forsikringskonferansen som gikk av stabelen 28. januar. Vi gratulerer!

I juryens begrunnelse heter det blant annet:

Juryen har valgt å tildele Forsikringsprisen til en person som har vært en pådriver og som har stått i spissen for arbeidet med enklere språk og kundekommunikasjon i forsikringsbransjen.

Et Klart Språk-arbeide for hele konsernet, manifestert gjennom kunden Kåre, har blitt utviklet og prisvinneren er helt sentral i dette arbeidet. Arbeidet med enklere kundekommunikasjon har videre blitt en del av selskapets kultur og daglige utsagn som «Har du tenkt på Kåre?», «Dette må vi Kårifisere». «Her kunne du nok tenkt mer på Kåre», «Trenger Kåre egentlig å vite dette?» er blitt en del av hverdagen.

Gjennom bruk av ulike virkemidler og metodisk arbeid over tid kan prisvinneren og selskapet vise til svært god utvikling i kvalitetsmålinger av kundekommunikasjonen til det beste for kunden. 

Klart språk er en utfordring som hele forsikringsbransjen arbeider med og prisvinneren har delt kunnskap både innenfor og utenfor bransjen, og er en etterspurt foredragsholder om temaet. Dette bidrar til at arbeidet med enklere kundekommunikasjon i forsikringsbransjen blir lagt merke til.

Vi gratulerer årets prisvinner: Marianne Holt Holgersen, som til daglig er kommunikasjonsrådgiver  i KLP.

 

 

 

Skroll til toppen