Dato: 26. april 2017

Medlemsmøte 26. april 2017 – Silver – hva nå?

Vi inviterer til medlemsmøte i Den norske Forsikringsforening onsdag 26. april 2017 kl. 16.15 – ca. kl. 18.30 i møtesenteret KS Agenda i Haakon VIIs gate 9, Oslo – se:http://www.ksagenda.no/motesenter/.  Vi byr på mat fra kl. 16.15 og tid for mingling fram til møtet starter ca. kl. 16.45. Møterom blir «Nordkapp».

Det er 164 påmeldte til medlemsmøtet. Her finner du deltakerlisten.

Fripoliseselskapet Silver ble som kjent satt under offentlig administrasjon 17. februar. Det er opprettet et administrasjonsstyre som har overtatt styringen av selskapet, og som har som oppgave å ivareta pensjonskundenes interesser og arbeide for at de kommer best mulig ut i forhold til de midler selskapet råder over. Administrasjonsstyret har bestemt at pensjoner som er under utbetaling fra Silver inntil videre skal reduseres med 50 prosent.

I medlemsmøtet vil leder for administrasjonsstyret, Sven Iver Steen, orientere om administrasjonsstyrets arbeid og den videre prosessen. Videre vil du få møte journalist Arne Thommesen, som blant annet har skrevet en rekke artikler om Silver i Dine Penger, fagsjef Vidar Pedersen, AON, som vil innlede om «Norsk tilpasning til EU-regelverk – enkelte karakteristikker ved norsk pensjonsbransje i et europeisk perspektiv i lys av Silver saken», og Per Klem, som er kunde i Silver.

Her er presentasjonene som ble vist i møtet:

Møteleder var Fagdirektør Beate Fahre, AON

Her kan du lese mer om veien videre i Silver på Finans Norges nettsider. 

Les intervju med Per Klem i DN (krever abonnement/innlogging).

Skroll til toppen